Fleet & Automotive

Magazine

Het link2fleet-magazine heeft elke twee maanden een afspraak met de markt. Concreet betekent dit dat het dan terecht komt op het bureau van de managers van de 15.000 grootste Belgische fleets en een selectie van kleine en middelgrote vloten. Het biedt ondersteuning via 3 krachtlijnen:
• Driver management
• Car Management
• Mobility Management

Digital

Met www.link2fleet.com heten we u welkom op Internet 2.0. De website steunt op zijn krachtige nieuwsbrief en op de sociale media om meer dan 130.000 bezoekers te verwelkomen. Onze bezoekers vinden hier alle informatie, omtrent wagenparkbeheer, die ze nodig hebben in hun functie als Fleet Manager, HR Manager, CFO of CEO. Zelfs de user-chooser vindt hier bruikbare informatie.

Event

Door de organisatie van referentieactiviteiten (prijsuitreikingen, comités van uitgeverijen, opleidingen van hoog niveau…) levert Link2fleet een actieve bijdrage tot het geheel van haar markten. Deze evenementen zijn de meeting place voor de opinion leaders van de sector.

Corporate

Wilt uw commerciële aanpak beklemtonen met een communicatie die perfect is afgestemd op uw doelgroep? Dankzij de specifieke structuur die MMM Business Media ontwikkelde, kunnen wij u een op maat gemaakte oplossing aanbieden.