Transport & Logistics

Magazine


De pers bestemd voor het grote publiek is voor beslissingnemers binnen het transport & logistiekwereld vaak niet toereikend. Via precieze indicatoren, praktisch advies, heuse instrumenten die het beslissingsproces ondersteunen en nieuws uit hun activiteitensector biedt MMM Business Media u een totaal overzicht op de markt.
 

Digital


Onze verschillende websites voorzien uitgebreide dossiers, testen door professionals en interessante hulpinstrumenten voor een beter beheer van het transportbedrijf. Elke dag bezoeken professionals onze websites.
 

Event


Door de organisatie van referentieactiviteiten (prijsuitreikingen, comités van uitgeverijen, opleidingen van hoog niveau…) leveren onze magazines een actieve bijdrage tot het geheel van haar markten. Deze evenementen zijn de meeting place voor de opinion leaders van de verschillende sectoren.

Corporate


Wil uw commerciële aanpak beklemtonen met een communicatie die perfect is afgestemd op uw doelgroep? Dankzij de specifieke structuur die MMM Business Media ontwikkelde, kunnen wij u een op maat gemaakte oplossing aanbieden.